Bye Dubai, Hello Antwerp!

As most of you know by know: we have said goodbye to our beloved Dubai! After three years in de desert, it was time for a change and when we received news of a new job in Antwerp, we decided to take it :) We’ve been here for about a month now and have been crazy busy finding a new house, getting all the official papers in order, buying new bikes (YES!)..etc etc!

I never thought I would ever say this, but Dubai, we miss you! We miss your blue skies, your tall buildings, your over the top extravaganza, your beach, your ‘biggest, tallest, highest’ attitude, our friends (!!), our home on the 42nd floor (ok not so much after the fire ;), the Jeep and the Mini, the amazing travel opportunities, the adventure…I mean: a weekend in Oman? Sure! A desert drive with the Jeep? Sure! A four hour flight to Sri Lanka? No problem!

I know I know: Antwerp has been amazing so far and I’m sure we’ll have an amazing time over here :). It’s great to be closer to our family and friends and there are many more advantages of moving to Europe…but this post is about you Dubai! I don’t know how you did it (seriously wasn’t into Dubai 2,5 years ago), but you’ve grown on me and I will truly truly miss you!

This is a little video we made in my last weekend. We took a little drive through the place we called ‘home for 3 years: Dubai Marina:

Advertisements

3 thoughts on “Bye Dubai, Hello Antwerp!

 1. He Annouk!
  Ik snap hem helemaal!
  Wij zijn inmiddels een half jaar terug in Nederland en ik mis Dubai ook enorm!
  Heel veel plezier in Antwerpen, lijkt me ook erg leuk om te mogen wonen.
  Groetjes x

  • Ha Margreet!
   Hoe is het ondertussen met jullie? Wel weer een beetje je draai gevonden? Fijn om te horen dat we niet de enigen zijn die Dubai missen …De grijze lucht helpt ook niet echt he! ;)
   x!

 2. Hai, hai en ja, ik kan me voorstellen dat het WENNEN is aan de Europese ‘kneuterigheid/ gezelligheid / kortjes bij dichtjes/ veel groen/ sombere grijze luchten / regen/ maar dan ineens n prachtige zon met fris koude wind/ mooie kleurschakeringen in bossen en parken en dan straks sneeuw en daaaaaan HET VOORJAAR , wil je helemaal niet missen! .
  Zelfs Peter mist Dubai, hij kan z’n draai mbt tot najaars vakantie maar niet maken! Jouw filminpressie geeft het helemaal weer Ik zeg tegen hem: word eerst maar 70!
  Naar ik begreep gaan jullie nu op ontdekkingstocht door Europa! Ik ben weer benieuwd naar jullie reisverhalen, het lezen is ook genieten! Lgr Hennie en tot gauw!
  Dubai n prima ervaring

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s